Nagel Cursussen

Acryl Cursus

Basis Cursus Acryl

Acryl is een zeer populair systeem voor het aanbrengen van kunstnagels. Het materiaal bestaat uit een poeder dat wordt vermengd met een vloeistof. Hierdoor versmelt het poeder en kan het met een penseel worden aangebracht op de nagel. De nagel (of het ontbrekende deel daarvan) wordt als het ware geboetseerd. Acryl hardt uit door blootstelling aan lucht en vereist dus enige routine in het modelleren. Deze routine wordt u aangeleerd zodat u vol zelfvertrouwen aan de slag kunt met dit geliefde product. Beauty Secrets heeft binnen het Young Nails assortiment verschillende soorten Acryl, die altijd volgens de laatste innovaties zijn vervaardigd.

Inhoud cursus:

  • Voorbehandelen nagels, tips en sjablonen plaatsen, blenden, Acryl aanbrengen en afwerken.
  • Nabehandeling Acryl, analyse, vijltechnieken, reparaties.
  • French Tip
  • Hygiëne en  problemen aanpakken
  • Cursus materiaal inbegrepen.

Cursusduur: 2 dagen

€ 545,- incl. btw 

Gellak Cursus

French & Color

Met deze module leert u een perfecte French Manicure te lakken met een systeem dat uithardt onder een LED en UV-lamp. Voor deze techniek is het niet noodzakelijk professioneel te kunnen lakken. Wij leren u graag hoe deze een module een toegevoegde waarde kan zijn als u verstevigende nagels wilt aanbieden die ruim 4 weken blijven zitten met een systeem die iedere lak laag in 30 seconde uithard.

Inhoud cursus:

  • French Manicure op nagel styleren met UV-systeem
  • Perfect lakken met maniq colors
  • Cursus materiaal inbegrepen.

Cursusduur: 1 dag

€ 180,- incl. btw

Cursus Wimperextentions

One By One

1- daagse training
Theorie
Praktijk
Plaatsingstechnieken
Verwijderen & nazorg
Starterspakket
Certificaat

 

Inhoud opleiding:

Tijdens de cursus leert de basis die u moet weten voordat u begint met het zetten van wimperextensions. De theorie wordt uitgebreid behandeld en besproken voordat u verder gaat naar het praktijkgedeelte. Tijdens het praktijkgedeelte wordt er eerst geoefend op een oefenhoofd, hierna zal er worden geoefend op een model. De training wordt in kleine groepjes gegeven door een ervaren docent. Op deze manier is er veel aandacht voor onze cursisten en wordt u intensief begeleid waar nodig is.

Theorie;

De theorie wordt uitgebreid behandeld en besproken. De cursisten krijgen een theorieboek mee met belangrijke informatie om thuis waar nodig is door te nemen.

Praktijk:

Tijdens het praktijkgedeelte wordt er geoefend op een model onder begeleiding van een ervaren docent.

Thuisstudie praktijk:

Tijdens de training leert u alles wat u moet weten, daarna is het belangrijk om veel te oefenen. Op deze manier kunt u het geleerde hanteren en verbeteren.

Vereiste:

U heeft geen vooropleiding nodig voor deze training.

Model:

U dient zelf een model mee te nemen. Mocht dit niet lukken, geeft het tijdig aan. Wij kunnen altijd kijken of er een geschikt model beschikbaar is.

Diploma:

Bij voldoende afronding, krijgt u een certificaat.

Duur:

De 1- daagse training start om 10:00 uur en eindigt rondt 17:00 uur (lunch inbegrepen).

Starterspakket:

U krijgt een starterspakket die alles bevat om gelijk te starten.

Prijs: € 360,- incl btw 

Wimperextensions Volume

Russian Volume

Heeft u de cursus One by One al gevolgd en heeft de techniek van het spreiden onder de knie, dan kunt u een volume cursus volgen. Het gaat hier om een 1- daagse trainingsdag waarin u zowel de theorie als de praktijk van de volume technieken leert. De focus ligt hier op het praktijk gedeelte, omdat u de basiskennis en de techniek van de one by one al beheerst.

1- daagse training
Theorie
Praktijk
Plaatsingstechnieken
Verwijderen & nazorg
Starterspakket
Certificaat

 

Inhoud opleiding;

Heeft u al een cursus One by One gevolgd en u heeft de techniek van het spreiden onder de knie, dan kunt u een volume cursus volgen. Het gaat hier om een 1- daagse training dag waarin u zowel de theorie als de praktijk van de volume technieken leert. De focus ligt hier op het praktijk gedeelte, omdat u de basiskennis en de techniek van de one by one al beheerst.De training wordt in kleine groepjes gegeven door een ervaren docent. Op deze manier is er veel aandacht voor onze cursisten en wordt u intensief begeleid waar nodig is.

Theorie:

Tijdens het theoriegedeelte wordt er verder op de theorie van de volume wimperextensions ingegaan. U leert alles wat moet u moet weten voordat u begint met het zetten van volume wimperextensions.

Praktijk:

Tijdens het praktijkgedeelte wordt er geoefend op een model onder begeleiding van een ervaren docent.

Thuisstudie praktijk:

U leert alles wat u moet weten tijdens de training, daarna is het belangrijk om het geleerde veel te oefenen thuis.

Vereiste:

Vooropleiding One by one wimperextensions

Model:

U dient zelf een model mee te nemen. Mocht dit niet lukken, geeft het tijdig aan. Wij kunnen altijd kijken of er een geschikt model beschikbaar is.

Diploma:

Bij voldoende afronding van de training, krijgt u een certificaat.

Duur:

De cursus begint om 10:00 uur en eindigt om 16:00 uur (lunch inbegrepen).

Starterspakket:

U krijgt een starterspakket waarmee u direct aan de slag kan met het zetten van volume wimperextensions.

€275,- incl. btw

Aanmelden Cursus