Wenkbrauw Harsen

Met mooie wenkbrauwen accentueer je je sterke kenmerken en met waxen creรซer je die strakke wenkbrauwen. Waxen is een snelle ontharingsmethode om je wenkbrauwen in de perfecte vorm te krijgen. Je geniet van een langdurig resultaat, want de haren worden met wortel en al verwijderd, waardoor de haren ook nog eens dunner terugkomen.

GOED OM TE WETEN

Laat je wenkbrauwen in de weken voorafgaand aan de behandeling groeien. Zo komt de natuurlijke vorm van je wenkbrauw tevoorschijn en zijn de haren lang genoeg, zodat de specialist een mooie, strakke wenkbrauw kan creรซren. Natuurlijk is er dan ook een goede basis om mee te werken. Combineer je behandeling ook eens met het verven van je wenkbrauwen, zodat ook de lichtere wenkbrauwharen worden meegekleurd en je gezicht nog meer uitdrukking krijgt. Nadat je wenkbrauwen onder handen zijn genomen in een salon, is het ook makkelijker om je wenkbrauwen thuis bij te werken. Wil je je wenkbrauwen mooi in model hebben voor een feestje? Zorg er dan voor dat je de waxing treatment 2 tot 3 dagen van tevoren ondergaat. Je weet maar nooit hoe je huid reageert op de wax. Better safe than sorry! Ook mannen kunnen hun wenkbrauwen laten ontharen met wax. Met dikke, zware en bushy wenkbrauwen is niets mis, maar door te waxen en het bijwerken van het gebied rondom de wenkbrauwen zul je zien dat je een open en sprekende blik krijgt. Dus geen strakke, dunne potloodlijnen, maar een clean finish.

Het voordeel van warme wax of warme hars is dat het goedje aan de haren hecht en dus niet aan de huid. Voor je het weet, is de behandeling weer voorbij en heb je mooie wenkbrauwen die goed bij je gezicht passen.

Boek uw behandeling nu online!